Útvonal Nevezési feltételek Szállások

 

<< Vissza a túrák főoldalra

 

 

VI. Au bord de l'eau (Balaton kör)

 

A túra összefoglaló táblázata:

 Rajt és Cél: Siófok
 Dátum: 2018. május 12.
 Nevezési határidő: 2018. május 10. 17:00
 Nevezési díj: 1.500,- Ft, éremmel 3.500,- Ft
Túra kódja Távolság Szintemelkedés Szintidő Rajt
200 201 km 712 m 13,5 óra 7:00-8:00
 Megjegyzés: A túra a Randonneurs Hongrie Kupa része. Csak a megadott időpontban teljesíthető.

 

 


 

200 km-es táv:

 

Útvonal: Siófok >> Balatonvilágos >> Balatonaliga >> Balatonakarattya >> Balatonkenese >> Balatonfüzfő >> Balatonalmádi >> Alsóörs >> Csopak >> Balatonfüred >> Aszófő >> Örvényes >> Balatonudvari >> Fövenyes >> Balatonakali >> Zánka >> Balatonszepezd >> Révfülöp >> Balatonrendes >> Ábrahámhegy >> Badacsonyörs >> Badacsonytomaj >> Badacsony >> Badacsonytördemic >> Szigliget >> Balatongyörök >> Vonyarcvashegy >> Gyenesdiás >> Keszthely >> Balatonberény >> Balatonkeresztúr >> Balatonmáriafürdő >> Balatonfenyves >> Alsóbélatelep >> Fonyód >> Balatonboglár >> Balatonlelle >> Balatonszemes >> Balatonszárszó >> Balatonföldvár >> Szántód >> Zamárdi >> Siófok

 

Az eredeti térkép megnyitásához a képre kell kattintani. Letölteni pedig a legegyszerűbben IDE kattintva lehet.

 

 

A részvétel feltételei:

 

1. Az esemény a Randonneurs Hongrie teljesítménytúrája, mely nem áll semmilyen kapcsolatban az Audax Club Parisien-nel. Az eseményt független teljesítménytúraként rendezzük meg.

2. A túra a Randonneurs Hongrie Kupa része. A kupának 100, 150 és 200 km-es kategóriái vannak. Ezek valamelyikének megszerzéséhez az adott távolságú túrából legalább 3-at kell teljesíteni 2018-ban. Eltérő hosszúságú távok teljesítése esetén a három leghosszabb, azokon belül pedig a legrövidebb távú kategóriába kerül besorolásra a teljesítő. A kupa díjazása egy oklevél és egy egyedi érem. Az oklevelet az eseményt követően a honlapról lehet majd letölteni, míg az érmek ára 2.000,- Ft.

3. A túra egyéni túra keretében nem, csak a hivatalosan meghatározott időben teljesíthető.

4. A túra alapdíja egy oklevelet tartalmaz, melyet a túrát követően a honlapról lehet majd letölteni. A 3.500 Ft-os nevezési díj pedig az oklevélen kívül a Randonneurs Hongrie egyedi, az eseményre készített hivatalos medálját is tartalmazza.

5. A túra önellátó jellegű. Ebből kifolyólag csak a túra által megkövetelt állapotú kerékpárral és állóképesség birtokában javasoljuk a részvételt.

6. Fejvédő használata ajánlott! A túra nem lezárt útvonalon halad, ezért a KRESZ szabályainak betartása kötelező!

7. Kedvezőtlen időjárás veszélye esetén a túra - a honlapon meghirdetett - új időpontban kerül megrendezésre. A fel nem használt nevezési díjak a következő túrákra szabadon átvihetők, illetve visszaigényelhetők.

8. Térkép: Magyarország autóstérképe. A túrához részletes útvonalleírást és GPS fájlt biztosítunk.

 

Fotó: A Randonneurs Hongrie Kupa érme 2016-ban. A fénykép csak illusztráció.

 

 

Ajánlott szálláshelyek:

 

https://szallas.hu/siofok

 

 << Vissza a túrák főoldalra

 

© 2016 Randonneurs Hongrie. All Rights Reserved.