Útvonal Nevezési feltételek Szállás

 

<< Vissza a túrák főoldalra

 

Grandtour Bakony

 

A túra összefoglaló táblázata:

 Rajt és Cél: Veszprém
 Dátum: 2017. május 1-től
 Nevezési határidő: folyamatos
 Nevezési díj: 1.500,- Ft, éremmel 3.500,- Ft
Túra minősítése Távolság Szintemelkedés Szintidő Rajt
Teljesítménytúra 327 km 2735 m 20 óra
Egyénileg
Túra Nincs
 Megjegyzés: A túra a Hungary XXL esemény keretében és egyénileg is teljesíthető.

 

 

A bakonyi 300-as túrák összefoglaló táblázata:

Esemény Típus Dátum Szintidő Teljesítés igazolása
Hungary XXL Teljesítménytúra 2017. augusztus 12. 20 óra A célban számlával, útközben fényképpel
Túra 36 óra
Egyéni teljesítés Teljesítménytúra 2017. május 1-től 20 óra A rajtnál és a célban számlával, útközben fényképpel
Túra Nincs Mindenhol fényképpel

 

 

 

Fotó: A magyarpolányi kálvária

 

 

Útvonal: Veszprém >> Nagyvázsony >> Mencshely >> Óbudavár >> Szentantalfa >> Tagyon >> Köveskál >> Káptalantóti >> Badacsonytomaj >> Nemesgulács >> Gyulakeszi >> Tapolca >> Lesencetomaj >> Várvölgy >> Zalaszántó >> Bazsi >> Sümeg >> Nyirád >> Halimba >> Ajka-Padragkút >> Ajka >> Ajka-Bakonygyepes >> Magyarpolány >> Ajka-Bakonygyepes >> Noszlop >> Oroszi >> Doba >> Somlószőlős >> Somlóvecse >> Vid >> Nagyalásony >> Dáka >> Pápa-Kéttornyúlak >> Pápa >> Nagygyimót >> Béb >> Bakonykoppány >> Bakonybél >> Somhegy >> Pénzesgyőr >> Zirc-Akli >> Zirc >> Nagyesztergár >> Dudar >> Bakonyoszlop >> Bakonyszentkirály >> Csesznek >> Bakonyszentkirály >> Bakonyoszlop >> Dudar >> Csetény >> Csőszpuszta >> Várpalota >> Pétfürdő >> Berhida >> Vilonya >> Királyszentistván >> Sóly >> Hajmáskér >> Veszprém-Gyulafirátót >> Veszprém-Kádárta >> Veszprém

 

Az eredeti térkép megnyitásához a képre kell kattintani. Letölteni pedig a legegyszerűbben IDE kattintva lehet.

 

 

A részvétel feltételei:

 

1. Az esemény a Randonneurs Hongrie túrája, illetve teljesítménytúrája, mely nem áll semmilyen kapcsolatban az Audax Club Parisien-nel vagy a Les Randonneurs Mondiaux-val. Az eseményt független (teljesítmény)túraként rendezzük meg.

2. A (teljesítmény)túra célja a Bakony legszebb helyszíneinek a felkeresése. Az esemény 2017. május 1-jét követően egyéni túrázóként/teljesítménytúrázóként, valamint a Hungary XXL keretében is teljesíthető. A teljesítést a célban (egyéni teljesítőknél a rajnál is) bármilyen értékű számlával, útközben (a résztvevő(k)ről vagy a kerékpárjáról/kerékpárjaikról) készített fényképekkel kell igazolni. (l. az összefoglaló táblázatot ITT) A számlával kapcsolatban egyetlen elvárás, hogy a számlát kibocsátó és a kibocsátás időpontja egyértelműen megállapítható legyen. A tejesítés elfogadása szempontjából nem jelent akadályt, ha a cég székhelye más településre van bejegyezve, és így a számlán is más település szerepel.

3. Az eseményt egyéni túraként teljesítőknél nincs meghatározva szintidő, továbbá a rajtnál és a célban is elegendő a fényképes igazolás. Az ő esetükben a honlapra csak a sikeres teljesítés ténye kerül fel, az időeredmény nem.

4. Az egyéni teljesítés nincs előzetes nevezéshez kötve, a teljesítéssel utólag kell elszámolni.

5. Az alapdíj egy oklevelet tartalmaz, melyet a túrát követően a honlapról lehet majd letölteni. A 3.500 Ft-os nevezési díj pedig az oklevélen kívül a Randonneurs Hongrie egyedi, az eseményre készített hivatalos medálját is tartalmazza, melyet utólag, postai úton fogunk elküldeni.

6. A túra önellátó jellegű. Ebből kifolyólag csak a túra által megkövetelt állapotú kerékpárral és állóképesség birtokában javasoljuk a részvételt.

7. Fejvédő használata ajánlott! A túra nem lezárt útvonalon halad, ezért a KRESZ szabályainak betartása kötelező!

8. A túrát a Hungary XXL keretében minden időjárási körülmények között megtartjuk. Az egyedi teljesítés időpontjának meghatározása a résztvevő joga.

9. Térkép: Magyarország autóstérképe. A túrához részletes útvonalleírást és GPS fájlt biztosítunk.

 

 

Fotó: A Randonneurs Hongrie Kupa érme 2016-ban. A fénykép csak illusztráció.

 

 

Ajánlott szálláshelyek:

 

Hamarosan...

 

 << Vissza a túrák főoldalra

 

© 2016 Randonneurs Hongrie. All Rights Reserved.