Útvonal Nevezési feltételek Szállás

 

<< Vissza a túrák főoldalra

 

 

Grandtour Északkelet-Magyarország

 

A túra összefoglaló táblázata:

 Rajt és Cél: Nagymaros
 Dátum: 2018. január 1-től
 Nevezési határidő: folyamatos
 Nevezési díj: ingyenes, éremmel 2.000,- Ft
Túra minősítése Távolság Szintemelkedés Szintidő Rajt
Túra 791 km 4478 m Nincs Egyénileg
Teljesítménytúra 64 óra
 Megjegyzés: A túra az év folyamán bármikor teljesíthető.

 

 

Fotó: Hollókő-Ófalu temploma

 

 

Útvonal: Nagymaros >> Zebegény >> Szob >> Ipolydamásd >> Letkés >> Ipolytölgyes >> Nagybörzsöny >> Vámosmikola >> Kemence >> Bernecebaráti >> Parassapuszta >> Hont >> Drégelypalánk >> Ipolyvecse >> Dejtár >> Ipolyszög >> Balassagyarmat >> Őrhalom >> Szécsény >> Nagylóc >> Nagylóc-Zsunypuszta >> Hollókő >> Felsőtold >> Alsótold >> Pásztó >> Galyatető >> Mátraháza >> Kékestető >> Mátraháza >> Parád >> Parádfürdő >> Recsk >> Sirok >> Egerbakta >> Eger >> Felsőtárkány >> Lillafüred >> Miskolc >> Miskolc-Martin-Kertváros >> Miskolc-Szirma >> Kistokaj >> Sajópetri >> Ónod >> Muhi >> Hejőkeresztúr >> Mezőcsát >> Ároktő >> Tiszacsege >> Balmazújváros >> Debrecen >> Hortobágy >> Tiszafüred Kócsújfalu >> Tiszafüred >> Kisköre >> Csataszög >> Besenyszög-Dobapuszta >> Besenyszög-Szórópuszta >> Szolnok >> Kőröstetétlen >> Törtel >> Nagykőrös >> Katonatelep >> Kecskemét >> Nagykőrös >> Cegléd >> Tápiószentmárton >> Tápióbicske >> Tápióság >> Tápiószecső >> Kóka >> Dány >> Dány-Szentkirály >> Isaszeg >> Gödöllő >> Szada >> Veresegyház >> Őrbottyán >> Vácrátót >> Csörög >> Vác >> Verőce >> Kismaros >> Nagymaros

 

Az eredeti térkép megnyitásához a képre kell kattintani. Letölteni pedig a legegyszerűbben IDE kattintva lehet.

 

 

A részvétel feltételei:

 

1. Az esemény a Randonneurs Hongrie túrája, illetve teljesítménytúrája, mely nem áll semmilyen kapcsolatban az Audax Club Parisien-nel. Az eseményt független (teljesítmény)túraként rendezzük meg.

2. A (teljesítmény)túra célja Északkelet-Magyarország legszebb helyszíneinek a felkeresése. Az esemény 2018. január 1-jét követően egyéni túraként/teljesítménytúraként teljesíthető. A teljesítést a célban és a rajtnál bármilyen értékű számlával, útközben (a résztvevő(k)ről vagy a kerékpárjáról/kerékpárjaikról) készített fényképekkel kell igazolni. (Mintaként nézd meg Krajnyák Tibor túráját ITT.) A számlával kapcsolatban egyetlen elvárás, hogy a számlát kibocsátó és a kibocsátás időpontja egyértelműen megállapítható legyen. A tejesítés elfogadása szempontjából nem jelent akadályt, ha a cég székhelye más településre van bejegyezve, és így a számlán is más település szerepel.

3. Az eseményt túraként teljesítőknél nincs meghatározva szintidő, továbbá a rajtnál és a célban is elegendő a fényképes igazolás. Az ő esetükben a honlapra csak a sikeres teljesítés ténye kerül fel, az időeredmény nem.

4. A túrán és a teljesítménytúrán való részvétel nincs előzetes nevezéshez kötve, a teljesítéssel utólag kell elszámolni.

5. Az alapdíj egy oklevelet tartalmaz, melyet a túrát követően a honlapról lehet majd letölteni. A 3.500 Ft-os nevezési díj pedig az oklevélen kívül a Randonneurs Hongrie egyedi, az eseményre készített hivatalos medálját is tartalmazza, melyet utólag, postai úton fogunk elküldeni.

6. Mind a három 500+ kilométeres grandtour-t (Északkelet-Magyarország, Észak-Dunántúl Dél-Magyarország) 2018-ban teljesítők Super Grandtourist címben részesülnek.

7. A túra önellátó jellegű. Ebből kifolyólag csak a túra által megkövetelt állapotú kerékpárral és állóképesség birtokában javasoljuk a részvételt.

8. Fejvédő használata ajánlott! A túra nem lezárt útvonalon halad, ezért a KRESZ szabályainak betartása kötelező!

9. Térkép: Magyarország autóstérképe. A túrához részletes útvonalleírást és GPS fájlt biztosítunk.

 

 

Fotó: A Randonneurs Hongrie Kupa érme 2016-ban. A fénykép csak illusztráció.

 

 

Ajánlott szálláshelyek:

 

Hamarosan...

 

 << Vissza a túrák főoldalra

 

© 2016 Randonneurs Hongrie. All Rights Reserved.