Útvonal Nevezési feltételek Szállás

 

<< Vissza a túrák főoldalra

 

 

Grandtour Dél-Magyarország

 

A túra összefoglaló táblázata:

 Rajt és Cél: Kiskunfélegyháza
 Dátum: 2018. január 1-től
 Nevezési határidő: folyamatos
 Nevezési díj: ingyenes, éremmel 2.000,- Ft
Túra minősítése Távolság Szintemelkedés Szintidő Rajt
Túra 545 km 2334 m Nincs Egyénileg
Teljesítménytúra 44 óra
 Megjegyzés: A túra az év folyamán bármikor teljesíthető.

 

 

Fotó: Pécs belvárosa a Dzsámival

 

 

Útvonal: Kiskunfélegyháza >> Fülöpjakab >> Jakabszállás >> Orgovány >> Izsák >> Páhi >> Kiskőrös >> Kalocsa >> Bátya >> Fajsz >> Szekszárd >> Szálka >> Palatinca >> Mőcsény >> Bonyhád-Börzsöny >> Bonyhád >> Nagymányok >> Máza >> Szászvár >> Vékény >> Kárász >> Magyaregregy >> Komló-Zobákpuszta >> Komló >> Komló-Sikonda >> Magyarszék >> Barátúr >> Magyarhertelend >> Orfű >> Pécs >> Kozármisleny >> Újpetre >> Palkonya >> Villánykövesd >> Villány >> Magyarbóly >> Kislippó >> Lippó >> Majs >> Sátorhely >> Mohács >> Bár >> Dunaszekcső >> Furkótelep >> Bátaszék >> Pörböly >> Baja >> Csávoly >> Felsőszentiván >> Tataháza >> Mélykút >> Mélykút-Öregmajor >> Szeged >> Sándorfalva >> Ópusztaszer >> Baks >> Csanytelek >> Tömörkény >> Pálmonostora >> Gátér >> Kiskunfélegyháza

 

 

Az eredeti térkép megnyitásához a képre kell kattintani. Letölteni pedig a legegyszerűbben IDE kattintva lehet.

 

 

A részvétel feltételei:

 

1. Az esemény a Randonneurs Hongrie túrája, illetve teljesítménytúrája, mely nem áll semmilyen kapcsolatban az Audax Club Parisien-nel. Az eseményt független (teljesítmény)túraként rendezzük meg.

2. A (teljesítmény)túra célja Dél-Magyarország legszebb helyszíneinek a felkeresése. Az esemény 2018. január 1-jét követően egyéni túraként/teljesítménytúraként teljesíthető. A teljesítést a célban és a rajtnál bármilyen értékű számlával, útközben (a résztvevő(k)ről vagy a kerékpárjáról/kerékpárjaikról) készített fényképekkel kell igazolni. (Mintaként nézd meg Krajnyák Tibor túráját ITT.) A számlával kapcsolatban egyetlen elvárás, hogy a számlát kibocsátó és a kibocsátás időpontja egyértelműen megállapítható legyen. A tejesítés elfogadása szempontjából nem jelent akadályt, ha a cég székhelye más településre van bejegyezve, és így a számlán is más település szerepel.

3. Az eseményt túraként teljesítőknél nincs meghatározva szintidő, továbbá a rajtnál és a célban is elegendő a fényképes igazolás. Az ő esetükben a honlapra csak a sikeres teljesítés ténye kerül fel, az időeredmény nem.

4. A túrán és a teljesítménytúrán való részvétel nincs előzetes nevezéshez kötve, a teljesítéssel utólag kell elszámolni.

5. Az alapdíj egy oklevelet tartalmaz, melyet a túrát követően a honlapról lehet majd letölteni. A 3.500 Ft-os nevezési díj pedig az oklevélen kívül a Randonneurs Hongrie egyedi, az eseményre készített hivatalos medálját is tartalmazza, melyet utólag, postai úton fogunk elküldeni.

6. Mind a három 500+ kilométeres Grandtour-t (Dél-Magyarország, Észak-Dunántúl, Északkelet-Magyarország) 2018-ban teljesítők Super Grandtourist címben részesülnek.

7. A túra önellátó jellegű. Ebből kifolyólag csak a túra által megkövetelt állapotú kerékpárral és állóképesség birtokában javasoljuk a részvételt.

8. Fejvédő használata ajánlott! A túra nem lezárt útvonalon halad, ezért a KRESZ szabályainak betartása kötelező!

9. Térkép: Magyarország autóstérképe. A túrához részletes útvonalleírást és GPS fájlt biztosítunk.

 


 

 

Fotó: A Randonneurs Hongrie Kupa érme 2016-ban. A fénykép csak illusztráció.

 

 

Ajánlott szálláshelyek:

 

Hamarosan...

 

 << Vissza a túrák főoldalra

 

© 2016 Randonneurs Hongrie. All Rights Reserved.